Laboratorij i usluge

Usluga analize i prediktivno održavanje

Mi nismo samo jednostavni opskrbljivači proizvoda, već partner od povjerenja, globali savjetnik za održavanje. U našem laboratoriju R&D (Istraživanje i razvoj), preko jednostavnog preuzimanja ulja iz strojeva i prijevoznih sredstava klijenata, u stanju smo izvršiti u najkraćem mogućem vremenu analizu maziva, a sa prediktivnim održavanjem praćenja općeg stanja u kojem se nalaze mehanički dijelovi, u stanju smo predvidjeti nastanak problematike uslijed habanja i lošeg rada raznih komponenata.

Prednosti ovog vrijednog i selektivnog programiranja održavanja su smanjenje vremena zastoja stroja i izvanrednih slučajeva, smanjeni utrošak maziva i povećanje radnog vijeka komponenata i raspoloživosti postrojenja, kao i ušteda na neizravnim troškovima kao što su oni vezani za prekid rada i izvanredni troškovi. Analiza ulja osim toga, pokazuje prisutnost mogućih vanjskih elemenata i djelotvornost filtara te omogućuje izvršenje brzih intervencija za zaštitu zdravlja osoba i zaštitu okoliša. Da bi se preuzimanje ulja obavilo na najbolji način, nudimo praktičnu garnituru za preuzimanje ulja, a kada smo prikupili ulje za analizu, prelazimo na filtriranje, mikroskopsko promatranje i ferografsku analizu.

Stavljamo na raspolaganje klijentima također i mrežu usluga savjetovanja i asistencije. Obučeni tehničari djeluju kako bi pronašli konkretna rješenja za razne tipove problema, preko najjednostavnijih primjena ili najsloženijih programa fluid menadžmenta, odnosno zakupa i potpunog i djelotvornog upravljanja procesom podmazivanja u objektu klijenta. Organiziramo tečajeve obuke za zaposlenike i klijente u cilju produbljivanja tematike podmazivanja, u svezi sa različitim tržišnim sektorima.

.